|
|||||||
| Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam. Przypadkiem trafiłam na portal Beepworld i bardzo mi się spodobał. Założyłam na razie własna stronkę i testuję. Jest ok. Chciałam się zapisać do tworzenia ankiet, ale napotkałam ograniczenie w podaniu swojego telefonu - nie uwzględnia Polski. Dlaczego? Pozdrawiam - Halina.
|
|
|
|||
|
|||
|
czesc ja tam nic nie mam takiego problemu, mam za to inny nawet jak ci sie uda byc w tych ankietach to kicha bo zqdnych ankiet nie ma i wiekszosc rzeczy na mojej stronie nie dziala szczerze to wielka lipa ten beep mam tu konto dwa miesiace i ani jednej ankiety nie dostalem chyba trzeba stad uciekac jak tak dalej bedzie
|
|
|
|||
|
|||
|
Witam serdecznie
Prosimy o wyrozumiałość ponieważ strona jest ciągle w trakcie udoskonalania. Zgłoszone przez Państwa błędy postaramy się jak najszybciej usunąć. Jednocześnie proszę o powiadamianie nas o wszystkich innych błędach, które uda się Państwu wychwycić na naszej stronie. Pozdrawiam |
|
|
|||
|
|||
|
uciekam z tad bo blad na bledzie wszystko poblokowane tylko im placic i wszystko bedzie dzialac a mialo byc za friko
|
|
|
|||
|
|||
|
Mam pytanie, czy jest mozliwosc wstawienia linkow www. do zaprzyjaznionych na stronie beepworld ?
Pozdrawiam Marek Ps. Ja natomiast jestem z Waszego serwisu jak najbardziej zadowolony. Wszystko dzila jak nalezy. Dzieki !!! Wszystko dziala jak nalezy |
|
|
|||
|
|||
|
Z tymi linkami mam oczywiscie na mysli swoja prywatna strone z rozszerzeniem www.nazwa.beepworld.pl a nie Wasza ogolna. Zle sformulowane pierwsze zapytanie
|

Wygląd liniowy